Τηλ επικοινωνίας

210-2838856

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σ.Ε.Σ.Κ.Α

 

 

Μέλη  του Συλλόγου

 

 

Ως μέλη του Συλλόγου γίνονται δεκτοί όλοι οι επαγγελματίες έμποροι στερεών καυσίμων (ξυλείας θέρμανσης, κάρβουνων, πέλετ  κ.λ.π.), συσκευών καύσης των ως άνω εμπορευμάτων καθώς και συναφών ειδών, οι οποίοι διατηρούν εντός του νομού Αττικής κατάστημα ή υποκατάστημα του οποίου η κύρια ή μία από τις κύριες δραστηριότητες είναι η πώληση των παραπάνω ειδών, είτε ασκούν την εν λόγω εμπορική δραστηριότητα διατηρώντας ατομική επιχείρηση είτε υπό μορφή εταιρείας ή άλλου νομικού προσώπου.

 

Ως μέλη του Συλλόγου εγγράφονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Ωρα για καυσόξυλα: Οι τιμές, ποια πρέπει να προτιμάμε, τι να προσέχουμε

«ΧΡΥΣΕΣ» ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Σ.Κ.Α

Με τον καιρό σταδιακά να «εγκαθιστά» τις φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να κάνουν την παραγγελία τους για καυσόξυλα, μια εκ των λύσεων για όσο το δυνατόν ανώδυνο -οικονομικά- χειμώνα γίνεται.

Ωστόσο, κάθε χρόνο τέτοια εποχή εύλογα δημιουργούνται στους καταναλωτές συγκεκριμένα ερωτήματα, σχετικά με την ξυλεία, την τιμή της, αλλά και με το τι πρέπει να προσέχουν κατά την αγορά από τους εμπόρους. Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής, κ. Ιωάννη Σακελλαράκη ο οποίος μεταξύ άλλων παρουσίασε έναν αναλυτικό οδηγό για τα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε καταναλωτής.

Διαβάστε περισσότερα