Τηλ επικοινωνίας

210-2838856

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σ.Ε.Σ.Κ.Α

Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος του συλλόγου στην Γενική Συνέλευση  της 18-10-2015  μεταξύ άλλων, ενημέρωσε τα μέλη για το έργο και τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και για τη σημασία για το έργο και τη δραστηριότητα του Συλλόγου παλαιών επαγγελματιών του κλάδου, και δη των κκ. Δριβάκου Κωνσταντίνου, Λιόλιου Σταμάτη, Μαστροπέτρου Δημητρίου, Σακελαράκη Παναγιώτη,  Χαρούλη Νικολάου,  για τους οποίους προτάθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Καταστατικού, η ανάδειξη από τη Γενική Συνέλευση σε επίτιμα μέλη.

Η Γενική Συνέλευση  απεφάνθη ομόφωνα υπέρ της ανάδειξης των παραπάνω επίτιμων μελών του συλλόγου.

Ωρα για καυσόξυλα: Οι τιμές, ποια πρέπει να προτιμάμε, τι να προσέχουμε

«ΧΡΥΣΕΣ» ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Σ.Κ.Α

Με τον καιρό σταδιακά να «εγκαθιστά» τις φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να κάνουν την παραγγελία τους για καυσόξυλα, μια εκ των λύσεων για όσο το δυνατόν ανώδυνο -οικονομικά- χειμώνα γίνεται.

Ωστόσο, κάθε χρόνο τέτοια εποχή εύλογα δημιουργούνται στους καταναλωτές συγκεκριμένα ερωτήματα, σχετικά με την ξυλεία, την τιμή της, αλλά και με το τι πρέπει να προσέχουν κατά την αγορά από τους εμπόρους. Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής, κ. Ιωάννη Σακελλαράκη ο οποίος μεταξύ άλλων παρουσίασε έναν αναλυτικό οδηγό για τα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε καταναλωτής.

Διαβάστε περισσότερα