Τηλ επικοινωνίας

210-2838856

Στις 22 & 23/6/2019 πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο του Συλλόγου Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής, σε συνδυασμό με διήμερη εκδρομή που έλαβε χώρα στην Αράχωβα με μεγάλη επιτυχία, και με τίτλο « Η Αναγέννηση του συλλόγου μας ».

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη της ανάγκης δημιουργικής συνεργασίας όλων μελών του Συλλόγου και του αποτελεσματικού συνδυασμού των θετικών στοιχείων που κάθε μέλος μπορεί να εισφέρει, μέσω της δημιουργίας μίας κεντρικής συλλογικής με την οποία θα ευθυγραμμιστούν και θα εναρμονίσουν τις προσπάθειές τους όλα τα μέλη.

Πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση υπό την καθοδήγηση δύο έμπειρων εισηγητών, ώστε να διαμορφωθεί το πλαίσιο αντιμετώπισης της παρούσας κατάστασης και των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο μας και με γνώμονα την επιδιωκόμενη μελλοντική εξέλιξη του συλλόγου.

Διαπιστώθηκε ότι όλα τα μέλη που έλαβαν μέρος, συμφώνησαν στην θετική συμβολή του συνεδρίου για την μελλοντική πορεία και τις δράσεις του Συλλόγου μας.
 

Για το Διοικητικό συμβούλιο

 

Ωρα για καυσόξυλα: Οι τιμές, ποια πρέπει να προτιμάμε, τι να προσέχουμε

«ΧΡΥΣΕΣ» ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Σ.Κ.Α

Με τον καιρό σταδιακά να «εγκαθιστά» τις φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να κάνουν την παραγγελία τους για καυσόξυλα, μια εκ των λύσεων για όσο το δυνατόν ανώδυνο -οικονομικά- χειμώνα γίνεται.

Ωστόσο, κάθε χρόνο τέτοια εποχή εύλογα δημιουργούνται στους καταναλωτές συγκεκριμένα ερωτήματα, σχετικά με την ξυλεία, την τιμή της, αλλά και με το τι πρέπει να προσέχουν κατά την αγορά από τους εμπόρους. Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής, κ. Ιωάννη Σακελλαράκη ο οποίος μεταξύ άλλων παρουσίασε έναν αναλυτικό οδηγό για τα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε καταναλωτής.

Διαβάστε περισσότερα