Τηλ επικοινωνίας

210-2838856

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σ.Ε.Σ.Κ.Α

Ιστορία του Συλλόγου

  Η ιστορία  του Συλλόγου ξεκινά στα μέσα του Φεβρουαρίου 2014 με την πρωτοβουλία δύο επαγγελματιών του Κλάδου Στερεών Καυσίμων του Κου Ανδρικόπουλου Γεωργίου  και του  Κου  Χαρούλη Νικολάου οι οποίοι προσκάλεσαν σε συνάντηση συναδέλφους επαγγελματίες από τον Ν. Αττικής στο Μενίδι, και διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα ίδρυσης συλλόγου.

  Πράγματι, μετά από προσπάθειες και διαδικασίες, αλλά και τον αγώνα μίας εννεαμελούς προσωρινής επιτροπής, ιδρύθηκε ο Σύλλογος Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής την 1-9-2014, με την 26/2014 διάταξη του Ειρηνοδικείου Ν. Ιωνίας περί αναγνώρισης του Σωματείου μας και του Καταστατικού του.

  Στις 28/9/2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση στην Πάρνηθα όπου έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου.

  Ο Σύλλογος Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής  ανήκει σε όλους μας, αλλά βρίσκεται και δίπλα στον καθένα από εμάς ξεχωριστά.

  Είναι και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και αγάπη από όλους, ως συνεργάτης.

  Είναι το όργανο που καλείται να αντιμετωπίσει καλύτερα τα πάσης φύσεως προβλήματα που απασχολούν τον  Κλάδο μας.

  Σε ένα δύσκολο περιβάλλον οικονομικής αστάθειας και νομικής πολυπλοκότητας, τα προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι, και είναι κοινά για όλους μας, αντιμετωπίζονται πολύ καλύτερα και αποτελεσματικά όταν είμαστε όλοι μία οικογένεια, όλοι μαζί  μία  γροθιά.

  Είναι λογικό και απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι ο  Σύλλογός μας είναι το όργανο μίας ομαδικής προσπάθειας ,στην οποία οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι ενεργά για να έχουμε μια δυνατή φωνή, μια  δυνατή παρουσία, μια καλύτερη οργάνωση απέναντι  στα προβλήματά μας.