Τηλ επικοινωνίας

210-2838856
Σ.Ε.Σ.Κ.Α
Σύλλογος Εμπόρων Στερεών
Καυσίμων Αττικής
Ρόδου 1
14452,Μεταμόρφωση
Τηλ/Fax: 210-2838856
E. mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

Μεταμόρφωση, 19/03/2019

Προς:

Τα Μέλη του Συλλόγου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την 14η Απριλίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 π.μ. στην αίθουσα «Νεφέλη», Λ. Πάρνηθος 402, Αχαρναί (τηλ, 210-2469586), με τα κατωτέρω θέματα ημερήσιας διάταξης.

        

     

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

Θέμα 1Ο : Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2018.

Θέμα 2Ο : Υποβολή και έγκριση προϋπολογισμού για το έτος 2019.

Θέμα 3Ο : Ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής Επιτροπής και έγκριση λογοδοσίας.

Θέμα 4Ο : 1Ο Συνέδριο Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής.

            Σας επισημαίνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα, κατά συνέπεια τα προσερχόμενα μέλη πρέπει κατά την άφιξή τους να εξοφλούν το ετήσιο κόστος της συνδρομής πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.


           Τα τακτικά μέλη του συλλόγου προσέρχονται αυτοπροσώπως στη Γενική Συνέλευση η δια αντιπροσώπου τους που κατά την προσέλευση του πρέπει να είναι εφοδιασμένος με σχετικό νομιμοποιητικό έγγραφο που καταθέτει στη γραμματεία του συλλόγου.


            Εάν κατά την συνέλευση δεν σχηματισθεί απαρτία κατά το (1/3) τουλάχιστον των οικονομικά ενήμερων μελών, θα πραγματοποιηθεί νέα επαναληπτική την 21η Απριλίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 π.μ. στην αίθουσα «Νεφέλη», Λ. Πάρνηθος 402, Αχαρναί (τηλ, 210-2469586).

Θα ενημερωθείτε και με έντυπη πρόσκληση που θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο   Πρόεδρος ΔΣ                                           Ο Γενικός Γραμματέας ΔΣ

Σακελλαράκης Ιωάννης                                           Φύκιας Γαρύφαλος

Ωρα για καυσόξυλα: Οι τιμές, ποια πρέπει να προτιμάμε, τι να προσέχουμε

«ΧΡΥΣΕΣ» ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Σ.Κ.Α

Με τον καιρό σταδιακά να «εγκαθιστά» τις φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να κάνουν την παραγγελία τους για καυσόξυλα, μια εκ των λύσεων για όσο το δυνατόν ανώδυνο -οικονομικά- χειμώνα γίνεται.

Ωστόσο, κάθε χρόνο τέτοια εποχή εύλογα δημιουργούνται στους καταναλωτές συγκεκριμένα ερωτήματα, σχετικά με την ξυλεία, την τιμή της, αλλά και με το τι πρέπει να προσέχουν κατά την αγορά από τους εμπόρους. Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής, κ. Ιωάννη Σακελλαράκη ο οποίος μεταξύ άλλων παρουσίασε έναν αναλυτικό οδηγό για τα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε καταναλωτής.

Διαβάστε περισσότερα