Τηλ επικοινωνίας

210-2838856

Σ.Ε.Σ.Κ.Α                                                      Μεταμόρφωση, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Σύλλογος Εμπόρων Στερεών             

Καυσίμων Αττικής                 

Ρόδου 1 & Ύδρας                                                       Προς

14452, Μεταμόρφωση

Τηλ/Fax: 210. 2838856                                            Τα Μέλη του Συλλόγου

  1. E. Mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

S: www.seska.gr

                                                                       

Θέμα: Τράπεζα αίματος μελών του συλλόγου.

 

Αγαπητοί  συνάδελφοι,

Ο σύλλογός μας  δημιούργησε  την δική του  τράπεζα αίματος με την ένταξή μας  στο  « Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών», και αυτό οφείλεται στην δική σας  τεράστια ευγενική κοινωνική προσφορά στην  επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία που έγινε με την συνεργασία του  νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ, την  02/10/2016 στα γραφεία του συλλόγου μας.

Σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε στο έργο της εθελοντικής αιμοδοσίας, καθώς και να καλύψουμε τις ανάγκες σε αίμα για εσάς και τα μέλη των οικογενειών σας καθώς επίσης και των συνεργατών σας.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την συμμετοχή σας στην εθελοντική αιμοδοσία , που θα  οργανώσουμε  την 21/01/2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 9:30 π.μ-13:30 μ.μ στα γραφεία του συλλόγου  σε συνεργασία με το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι κάθε υγιής άνθρωπος 18-65 ετών, μπορεί να δίνει  άφοβα αίμα  3-4 φορές το χρόνο.

Είναι επιτακτική ανάγκη να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και ευελπιστούμε στην καθολική συμμετοχή σας προς όφελος όλων….

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος             ΔΣ                                                         Ο Γενικός Γραμματέας ΔΣ

Τσέγας Βασίλειος                                                               Μπάτας Χρήστος

Ωρα για καυσόξυλα: Οι τιμές, ποια πρέπει να προτιμάμε, τι να προσέχουμε

«ΧΡΥΣΕΣ» ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Σ.Κ.Α

Με τον καιρό σταδιακά να «εγκαθιστά» τις φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να κάνουν την παραγγελία τους για καυσόξυλα, μια εκ των λύσεων για όσο το δυνατόν ανώδυνο -οικονομικά- χειμώνα γίνεται.

Ωστόσο, κάθε χρόνο τέτοια εποχή εύλογα δημιουργούνται στους καταναλωτές συγκεκριμένα ερωτήματα, σχετικά με την ξυλεία, την τιμή της, αλλά και με το τι πρέπει να προσέχουν κατά την αγορά από τους εμπόρους. Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Στερεών Καυσίμων Αττικής, κ. Ιωάννη Σακελλαράκη ο οποίος μεταξύ άλλων παρουσίασε έναν αναλυτικό οδηγό για τα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε καταναλωτής.

Διαβάστε περισσότερα